کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید (MCT) که در دسته مرطوب کننده ها و نرم کننده ها قرار می گیرد، ماده ای بی رنگ و بی بو است که از ترکیب . روغن نارگیل و گلیسیرین تهیه می شود.. کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید ...
لوریل گلوکوزاید که با نام لوریل گلوکوزید هم نیز نامیده می شود، یک ترکیب شیمیایی با فرمول C18H36O6 است.. لوریل گلوکوزاید یک سوفکتانت غیر یونی،زرد رنگ و با غلظت بالاست که از روغن هسته خرما،قند موجود در ...
کربومر 940 با نام تجاری پلی آکریلیک اسید پودری سفید رنگ. و کرکی است.. کربومر در در محصولات آرایشی اغلب به عنوان ژل و مراقبت شخصی مورد استفاده قرار می گیرد از این رو به به نام کربوژل هم نیز نامیده ...
... های مو تبدیل . می کند.. هنگامی که روی پوست و مو اعمال می شود، احساس صاف و ابریشمی ایجاد می کند و پخش شدن محصول را تسهیل می کند و با ایجاد یک سد محافظ روی پوست به عنوان یک لایه آب گریز ملایم عمل می ...
مجموعه سالار شیمی گستر، تامین کننده مواد اولیه صنایع آرایشی و بهداشتی،غذایی،دارویی و شویند ها . به صورت کلی و جزئی. ما مفتخریم که با ارائه محصولات با کیفیت بالا و دارای برگه آنالیز معتبر،خدمات عالی ...
سوربات پتاسیم،نمک پتاسیم اسید سوربیک است که به عنوان ماده نگهدارنده و افزودنی غذایی با شماره E202 در صنایع غذایی شناخته می شود.. پتاسیم سوربات یک پودر سفید بلوری،دانه ای یا گرانول است با طعم و بوی ...
ایزوتیازولین یا (کیتون) یک ترکیب شیمیایی با فرمول C3H3NOS، با رنگ زرد روشن و یا سبز روشن . می باشد،که به عنوان ماده نگهدارنده مورد استفاده قرار می گیرد. . همچنین یک ماده ضد میکروب است که برای کنترل ...
فنوکسی اتانول مایع روغنی،بی رنگ و کمی چسبناک است که این ماده را با رایحه گل رز توصیف می کنند.. فنوکسی اتانول حلال است و در آب نیز حل می شود.. این ماده جزو خانواده اتر هاست و به عنوان ماده نگهدارنده ...
پروپیل پارابن که نپاژن P هم نیز نامیده می شود،. یک ماده نگهدارنده است که به صورت پودر سفید رنگ یا بلور های کریستالی نیز یافت می شود.. پروپیل پارابن به راحتی در اتر و الکل حل می شود اما در آب حل نمی ...
متیل پارابن که نپاژن M هم نیز نامیده می شود، یک ماده نگهدارنده است.. این ماده به دلیل داشتن خواص ضد قارچی در بسیاری از لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی مورد استفاده قرار می گیرد.. در واقع متیل ...
کربومر پودری سفید بسیار سبک می باشد که رایج ترین آن کربومر 940 می باشد.. کارباپل به عنوان ژل کننده و قوام دهنده در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.. این ماده که ایجاد کننده ژل قوی و پایدار ...
اسید استئاریک 1802 یکی از رایج ترین اسید های چرب اشباع شده با زنجیره طولانی است که به عنوان یک استر گلیسرول بطور طبیعی در بسیاری از چربی های گیاهی و حیوانی وجود دارد. . بطور کلی اسید استئاریک از ...
فروش ادتا (EDTA) که پودری سفید رنگ است به صورت ادتا 2 سدیم (EDTA 2NA) و ادتا 4 سدیم (EDTA 4NA). موجود می باشد. . ادتا در شامپو ها،مایع ظرف شویی،مایع دست شویی،پاک کننده ها و دیگر محصولات مراقبت شخصی ...
ستئارات 25 به دلیل خواص مفید خود در ایجاد پایداری و بهبود محصولات، به عنوان یک عامل . پاک کننده،سورفکتانت و امولسیفایر به طور گسترده ای در صنایع آرایشی و بهداشتی و نیز دارو استفاده. می شود.. این ...
گلیسرول مونو استئارات به صورت پودر یا پرک های مومی سفید ظاهر می شود.. این ماده در آب گرم،استون،اتر و گریس محلول است.. این محصول اغلب به عنوان یک امولسیفایر،غلیظ کننده و نگهدارنده استفاده می شود.. ...
مجموعه سالار شیمی گستر . تامین کننده مطمئن کلیه مواد اولیه با کیفیت. مواد اولیه موجود به شرح زیر است: . سیکلوپنتاسیلوکسان. ستریمونیوم کلراید CTAC. ستئارات 25. ستیل الکل . ستو استئاریل الکل. پلی وینیل ...
ستو استئاریل الکل (لانت O) مخلوطی از استئاریل الکل و ستیل الکل با نسبت های مختلف است. که به شکل گرانول های عدسی شکل و رنگ سفید است.. ستو استئاریل الکل باعث افزایش ویسکوزیته و پایداری امولسیون ها می ...
موم کارنوبا واکس: موم نخل،مومی سخت ودر این حال شکننده و با نقطه ذوب بالاست که در صنعت کاربرد دارد.. موم نخل از برگ درخت نخل برزیلی گرفته می شود و با نام های موم کارنابا واکس یا موم برزیلی . (CARNAUBA ...
📤مجموعه سالار شیمی گستر به عنوان تامین کننده و پخش کننده انواع مواد اولیه صنایع مختلف، آرایشی و بهداشتی،غذایی،دارویی و صنعتی . محصولات زیر را با بالاترین کیفیت و کف قیمت کارشناسی شده در اختیار شما ...
کائولن: کائولن یا خاک چینی پودر سفید رنگی است که نام رایج برای محصولات معدنی است که کاملاً یا اساساً از کائولنیت یا سیلیکات آلمینیوم تشکیل شده است.. گرید های آسیاب شده و طبقه بندی شده کائولن خام ...
آلانتوئین: آلانتوئین پودر کریستالی بدون بو و سفید رنگ است که از آن به عنوان یک ماده فعال در صنایع دارویی و آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد.. آلانتوئین یک ترکیب طبیعی است که در گیاهان یافت می شود ...
کائولن: کائولن یا خاک چینی پودر سفید رنگی است که نام رایج برای محصولات معدنی است که کاملاً یا اساساً از کائولنیت یا سیلیکات آلمینیوم تشکیل شده است.. گرید های آسیاب شده و طبقه بندی شده کائولن خام ...
PEG 12 DIMETICONE: . اتیلن گلیکول ها از پلیمر های اPEG 12 دایمتیکون یک کوپلیمر سیلیکون گلیکول است. که در سیستم های آب،الکل و هییدرو الکلی محلول است.. تری اتیلن گلیکول و سایر پلیتیلن گلیکول هستند، ...
سدیم PCA:. Sodium pca ماده ای بی رنگ(زرد خیلی کم رنگ) و بی بو بوده که در آب حل می شود و دارای مزایای بسیاری جهت حفظ و ارتقای سلامت پوست می باشد، به همین علت در بسیاری از لوازم آرایشی و بهداشتی،محصولت ...
پلی سوربات 20 (توئین 20): این ماده معمولا به عنوان یک امولسیفایر و سورفکتانت در صنایع مختلف از جمله فرمولاسیون دارویی و آرایشی استفاده می شود.. دارای عدد آب دوستی (HLB 16/7) می باشد که عدد بالای آب ...
ادتا ۲ سدیم: ادتا ۲ سدیم که با نام ادتا دی سدیم و نشانه EDTA 2NA نیز شناخته می شود دارای فرمول شیمیایی C10H16N2O8_2NA است و حالت جامد کریستالی یا پودری و ظاهری بی رنگ دارد.. ادتا ۲ سدیم برای جدا کردن ...
پروتئین کراتین هیدرولیز شده: این ماده مایعی کهربایی رنگ و حلال در آب است که از مو،پر.پشم و ناخن حیوانات به دست می آید.. کراتین هیدرولیز شده سرشار از ماده سیستئین است.. این ماده که جزع مرطوب کننده ها ...
پلی وینیل پیرولیدون (PVP K90): پلی وینیل پیرولیدون K90 یک ماده پلیمری و باوزن مولکولی بالا، غیر سمی و غیر محرک است. که حلالیت عالی و خواص چسبندگی را افزایش می دهد.. به عنوان یک عامل کنترل در کاربرد ...